Back to Top

B&B en Vakantiehuis - Buitengewoon

Vakantieadres voor iedereen

 

1a

Hoe laat kunnen we in de B&B / vakantiehuis terecht?

We ontvangen u op de dag van aankomst vanaf 15:00 uur

1b

Tot hoe laat kunnen we op de dag van vertrek in de B&B / vakantiehuis terecht?

Op de dag van vertrek vragen wij u om uiterlijk 11.00 uur de B&B / vakantiehuis te verlaten. Mocht u liever wat later vertrekken dan kunnen we, indien mogelijk, een aanvullende bijdrage afspreken.

2

Hoeveel korting kunnen wij krijgen bij een meerdaags verblijf?

Bij de prijsbepaling gaan wij uit van een vast tarief waarover wij in het laagseizoen een korting geven. Hoe hoog uw korting is, kunt u in één opslag zien op de pagina tarieven.

3

Het uitgebreide ontbijt  "BuitenGewoon" is een keuze ontbijt. Hoe werkt dit?

Als u voor een overnachting in de B&B heeft geboekt, dan mailen we u een paar dagen tevoren de keuze ontbijt menu kaart "BuitenGewoon". Hierop geeft u (en de anderen in uw gezelschap aan) wat en hoeveel u (en de anderen) de volgende ochtend het liefst als ontbijt geserveerd krijgt. Op dezelfde kaart geeft u gelijk aan hoe laat (tussen 08:00 - 10:00) u wil ontbijten.
Blijft u langer dan 1 nacht (wat wij graag zien), dan krijgt u voor iedere dag een nieuwe keuze ontbijt menu kaart "BuitenGewoon".

Wilt u een keer vroeger ontbijten, dan kunnen we dat in overleg zeker regelen.

4

Hoe weten we wanneer we de B&B / vakantiehuis kunnen reserveren?

Op de pagina "beschikbaarheid" kunt u zien wanneer de B&B / vakantiehuis 'vrij' is. 
    
In dit eerste jaar zijn de openingsdagen voor de B&B beperkt tot de vrijdag en zaterdag. In de schoolvakanties is de B&B op alle dagen beschikbaar. 
    
Reserveringen voor het vakantiehuis zijn voor het hele jaar mogelijk, waarbij de aankomst- en vertrekdag op een zaterdag zijn. De dag van vertrek kan, indien mogelijk, een zondag zijn. In de schoolvakanties is het mogelijk om het vakantiehuis te reserveren voor een week, midweek en weekend.

5

Waarvoor is de waarborg bedoeld?

Door de waarborg die wij u vragen, kunnen we een tijdens het verblijf aangebrachte schade en inventarisgebreken eenvoudig laten herstellen. Na uw vertrek doen we gelijk een eindcontrole. Blijkt dat alles in orde is, dan ontvangt u de waarborg met 3 dagen natuurlijk terug op uw bankrekening. 

    
Bij gebruik van de B&B vragen wij vooraf geen waarborg.

6

Wanneer een eindschoonmaak? 

Na afloop van uw verblijf in het vakantiehuis, verzorgen wij een eindschoonmaak. We hebben gemerkt dat een langer verblijf vaak zomaar meer schoonmaak vraagt dan bij een kortere periode. De kosten zijn hier op berekend. 
    
Bij logeren in de B&B, zal er alleen in hoge uitzondering een schoonmaak zijn die wij in rekening brengen. Neemt u een huisdier mee, dan zullen wij i.v.m. na u komende gasten een eindschoonmaak verzorgen.
    
Het bedrag van de eindschoonmaak vindt u op de pagina 'tarieven'.