Back to Top

B&B en Vakantiehuis - Buitengewoon

Vakantieadres voor iedereen


De B&B & vakantiehuis is ook geschikt als u een lichamelijke en/of geestelijke beperking heeft. Belangrijk is wel dat u een trap kunt op- en aflopen. Wij verrassen u graag met onze gastvrijheid. Bent u lichamelijk en/of geestelijk beperkt dan is het van belang dat u over een redelijke mate van zelfredzaamheid beschikt: zo hebben we ondermeer geen aangepaste toilet- en doucheruimte.
 
Terwijl u zorgeloos geniet van uw rustieke kamer, de mooie accommodatie en de zonnige tuin zien wij graag dat u en degenen die met u op vakantie zijn een ontspannen en fijne tijd bij ons beleven.
 
Wilt u alleen van de B&B of vakantiehuis gebruik maken. Wij heten u van harte welkom. Wilt u (extra) ondersteuning - vooraf aanvragen - dan stellen we in overleg een prijs vast. Een dagprogramma - vooraf aanvragen - is ook mogelijk. Wij kunnen op uw verzoek leuke, (ont)spannende, sportieve en/of mooie uitstapjes regelen.
 
Nadat u in alle rust aan de dag bent begonnen verrassen wij u met ons 'BuitenGewoon' ontbijt voor een smaakvolle, goede en gezonde start van de dag.
 
Op aanvraag bieden wij een eenvoudige en lekkere lunch. Ook kunt u, tegen een prettige prijs, genieten van een aantrekkelijke avond maaltijd bereid met verse ingrediënten van mogelijk veelal biologische- en streekproducten.
 
Wanneer u na afloop van uw verblijf bij ons met uw reisgenoten naar huis reist zullen de mooie herinneringen, indrukken en gevoelens met u meegaan.

U weet u bij ons in vakkundige, ervaren en betrokken handen.