B&B en Vakantiehuis – BuitenGewoon

Vakantieadres voor iedereen

Bijna om de hoek, op nog geen 10 minuten, vindt u het mooiste en schoonste strand van Zeeland. Het 5 sterren Banjaardstrand is daardoor beslist een aanrader.

Onderweg naar het strand komt u in Kamperland. Hier vindt u een klein en gezellig winkelcentrum. Op 3 minuten in zuidelijke richting is de Uithaven, Marina Kamperland, met verschillende leuke uitgaansmogelijkheden. 

Gaat uw voorkeur uit naar een bezoek aan een wat grotere plaats en houdt u van fietsen, dan zou een overtocht met het pontje van Kamperland naar het pittoreske Veere zomaar iets voor u kunnen zijn. 

Veere is een prachtig karakteristiek stadje om in rond te dwalen met sfeervolle straatjes aan het Veerse meer waar u nog oude pakhuizen ziet staan. U vindt er vele authentieke winkeltjes waaronder kledingzaken en cadeau- en souvenirwinkeltjes.
Er is een fietsroute rond het Veerse meer die u langs de mooiste plekjes brengt. Met de wandelroute ontdekt u de bijzondere plekken in dit historische stadje.

Wat denkt u van de sfeer proeven in kleine kustplaatsen als Vrouwenpolder en Zoutelande, of in het wat grotere en meer mondaine Domburg. 

Als uw voorkeur uitgaat naar wat grotere karakteristieke steden dan kunt u denken aan Zierikzee en Middelburg. 

Zierikzee is een monumentenstad met een prachtige oude stadspoort en een gezellige binnenstad met vele winkeltjes en terrasjes.
Verder zijn er de St. Lievens Monstertoren (in de volksmond de Dikke Toren), waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht en een museumhaven waar u de oude schepen kunt bewonderen.          

Op de markt in Middelburg ligt het prachtige in gotische stijl gebouwde stadhuis. Verder vindt u, in het historisch centrum van de stad, de abdij. In de abdij is het Zeeuws Museum gevestigd, dit is zeker een bezoekje waard. Ook de Lange Jan en de jachthaven zijn leuk om te bezoeken. Of bent u meer in voor heerlijk genieten van de boetiekjes, galeries, straatjes, pleintjes en gezellige cafeetjes.

Andere voor u mogelijk interessante stadsbezoeken: Goes, met een knusse binnenstad, de stoomtrein, en het recreatiepark Hollandsche hoeve; en Vlissingen, met de leuke winkelstraten Walstraat en Lange Zelke, het Zeeuws maritiem muZEEum, en de kuststrook waar u de schepen bijna kunt aanraken. 

Vanuit Vlissingen haven kunt u met de Westerschelde voet/fiets ferry voor een dagtrip naar Breskens (Zeeuws Vlaanderen).

Designed by J. te Rietstap. Copyright © 2023. All Rights Reserved.